Behandlingar

Vi erbjuder olika typ av behandlingar, läs mer om dem här och boka en tid via Boka direkt.

Träffa Mikaela

Mikaela arbetat med massage och gett spabehandlingar i snart 15 år på bland annat Farris bad, Yasuragi, Sturebadet och Grand hotel. 

 

Hon har gått många vidareutbildningar i bland annat olika massagetekniker, SPA-behandlingar, gravidmassage, hur man reglerar nervsystemet, den feminina energin och mycket annat. 

Hos henne kan du boka behandlingar I klassisk massage, healing, SPA-behandlingar och gravidmassage.

 

Mikaela erbjuder:

Massage


Min massage är en blandning av djupare behandling i musklerna för att lösa upp knutar samt tekniker för av att lugna nervsystemet genom djupavslappning så att kroppen kan gå in i läkning.

Jag har jobbat med klassisk massage i snart 15 år och har djup kunskap om kroppen och musklerna.

50 min- 750 kr
80 min - 1200 kr

Intuitiv healing


I behandling kombinerar jag massage med healing för att läka och öppna upp din kropp och energisystem samt öka din livskraft.

Vi börjar med ett samtal om vart du befinner dig och dina behov. Efter det utformar jag behandlingen efter vad just nu behöver. Jag använder mig av bland annat massage, energihealing, soundhealing och andningsövingar anpassat efter ditt behov.

80 min -1495 kr

Gravidmassage


Vid graviditet är det extra viktigt att ta hand om sig själv och här får du en lugn och djupt avkopplande stund. Jag anpassar behandlingen efter dina specifika behov.

Vid massagen använder jag en specialdesignad kudde (gravidkudde) för högsta komfort så att du kan ligga på mage utan besvär. Gravidmassage passar dig som är gravid från vecka 12.

50 min - 850 kr

Träffa Pernilla

Pernilla driver INNER FLOW Energetics och erbjuder olika typ av energibehandlingar. Hon är accrediterad KAP-facilitator level 2 och utöver gruppklasser erbjuder Pernilla privata KAP-sessioner, enskilt, för par eller mindre grupper. 

Pernilla är också utbildad Reiki-utövare steg 2 och erbjuder avslappnande energihealingsessioner. Hon arbetar också med en session som kallas Inner flow, inspirerad av metoder från Dr John Amarals Fight and flight to flow formula.

”Healing för mig handlar om att landa i ett space där du är fullt connectad med din kropp, din sanna essens och inre visdom. I detta space vet din kropp hur den ska heala sig själv och det du är redo att lämna bakom dig kan du släppa taget om. Det jag gör är att skapa detta trygga space för dig.”

Pernilla erbjuder:

KAP Privat Session


Under en privat session får du fullt fokus på dig under energiöverföringen. Kanske känner du dig mer bekväm i ett privat space eller så vill du utforska energin djupare med individuell guidning.

Jag håller också privata sessioner för par och mindre grupper. Kontakta mig för mer info och lediga tider.

KAP PRIVAT SESSION 1-1= 2500 kr KAP PRIVAT PAR = 4000 kr

Inner flow


Genom en kombination av energiarbete, andning och meditationsövningar hjälper jag dig under denna session att komma i kontakt med ditt sinne, din kropp och ditt energisystem. Den här kontakten tar dig ur fight-or-flight och in i något annat: nämligen flow.

Sessionen är 75 min och inkluderar enkla övningar som hjälper dig att landa och connecta med din livsenergi och därefter ges du 30 minuters energihealing.

INNER FLOW 75 min - 1000 kr
INNER FLOW 3 sessioner = 2550 kr
INNER FLOW 5 sessioner = 4000 kr

Energihealing


En healingsession som ger dig avslappning, minskar stress och ångest, frigör energiblockeringar och balanserar sinne, kropp och själ.

Behandlingen är 60 min och du ligger på en massagebänk fullt påklädd och slappnar av till lugn musik under hela sessionen medan Pernilla mjukt placerar sina händer på och ovanför din kropp.

HEALING 60 min - 800 kr
HEALING 5 sessioner 60 min - 3400 kr
Healing är godkänd som friskvård.

Har du frågor om våra behandlingar?