Events

Här hittar du aktuella events och workshops.

Meditationskvällar

Känner du dina energier?

Nu har du möjlighet att ta del av en kväll med Jin Shin Jyutsu.
Body – Mind – Spirit, ett sätt att balansera upp dina energier på djupet. Det fungerar som akupunktur, fast utan nålarna. 

Vi kommer att inleda med information om Jin Shin Jyutsu samt en unik meditation för att hjälpa dig med din inre vägledning. Sen gör vi Jin Shin Jyutsu självhjälp tillsammans. 

Välkommen!

Space holder: Kristin Ellingsten, Jin Shin Jyutsu terapeut. 
www.sthlmhealing.se

Ceremoni

Kakao & Breathwork

Välkommen till en magisk hjärtöppnande Kakaoceremoni med ”Gudarnas frukt” där vi tillsammans bjuder in tacksamhet, glädje och kärlek! 

Tillsammans kommer Lina och Yvette att vägleda dig genom meditation, rörelse, Breathwork och avslappning för att främja läkning, glädje och inspiration och kontakt med ditt sanna jag.

Varmt välkommen till en magiskt stund tillsammans!

Space holder: Kristin Ellingsten, Jin Shin Jyutsu terapeut. 
www.sthlmhealing.se

Workshop 3,5h

Familjekonstellation

Familjesystems-konstallationer är en varsam men verkningsfull healingmodalitet som syftar till att avslöja den dolda dynamiken i familjefältet, som kan sträcka sig flera generationer bakåt i släktleden.

Deltagare kommer att ha möjlighet att sätta upp en konstellation, “representera” en familjemedlem för en annan i gruppen, och/eller bara observera och vara vittne i processen. Facilitatorn vägleder personen (som vi kallar “sökaren”) att i en fysisk representation ”träffa” och acceptera människor och bevittna olika aspekter av familjens förflutna. Detta leder ofta sökaren till insikter om hur det kan ha påverkat deras nuvarande liv och människor omkring dem. Det yttersta syftet med detta arbete är att återställa flödet av kärlek och frigöra blockerad energi i familjesystemet.

Igen tidigare erfarenhet krävs för att delta. Varmt välkommen!

Facilitator: Cecilia Utne
Cilla är utbildad i familje-konstallationer under vägledning av master facilitator Francesca Mason Boring i delastaten WA (USA) år 2016, och har själv deltagit i hundratals konstallationer sedan 2010.

Kurs

Qi Gong

Välkommen till en kurs i Qigong!

Qigong aktiverar kroppen genom rörelser som ger energi. Även skelett o balans stärks.

Vi fördjupar vår andning och öppnar upp för kroppens förmåga till självläkning och återhämtning. Genom medvetna rörelser med anor långt tillbaka i tiden guidar jag dig genom passet.

Boel Hedin, Strömstäppan massage och friskvård www.boelhedin.se

Anmälan till kursledare : Boel Hedin 070-3580192

Helgretreat

KAP Non-Dual Weekend Immersion

En Non-dual immersion är för dig som har upplevt KAP och är redo att gå djupare och verkligen expandera ditt medvetande. Återgå till ditt mest naturliga tillstånd av expansion, frihet, kärlek, bliss och oneness.

Du kommer att få ta emot 3 olika typer av sessioner och energiöverföringar. Kombinationen av dessa utvecklades av KAP Academy för att du ska då uppleva djupa medvetandetillstånd (non-dual) och dessutom förkroppsliga dessa tillstånd och integrera dem i vår mänskliga upplevelse.

Detta är en 2-dagars workshop. Det går inte att delta bara en av dagarna.

Space holders: Pernilla och Malee, KAP-facilitatorer Level 2

Helgretreat

KAP Weekend Immersion

Är du nyfiken att utforska KAP på djupet? Under de här två dagarna kommer du att få uppleva fyra KAP-klasser, vilket har en djupt transformerande effekt då energin kan gå djupare och till en nivå som de öppna klasserna inte kan nå.

En KAP Weekend immersion är det djupaste du kan gå inom KAP förutom KAP-facilitatorutbildningen.

Vill du veta mer om KAP? –> Klicka på KAP under menyn ”Klasser”.

 

Detta är en 2 -dagars workshop. Det går inte att delta bra en av dagarna.

Space Holder: Pernilla Ahlberg, KAP-facilitator Level 2

Har du några frågor om våra event?