HormonyYoga

Medicinsk Yoga för hormonbalans som stimulerar våra hormonproducerande körtlar som äggstockarna, binjurarna, sköldkörteln och hypofysen. 

Vad är HormonyYoga?

Medicinsk Yoga för hormonbalans. Denna lugna och meditativa yogaformen är ett självläkningsverktyg för att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt. Genom att ta in mantra och ögonposition i passet blir det blir det en body-mind träning. Det är när vi samordnar andning, rörelse, mantra och ögonposition som den djupgående effekten sker och det blir en djupgående återhämtning och balans på alla plan. 

De olika övningarna i passet är utformade för att stimulera vår hormonproducerande körtlar som äggstockarna, binjurarna, sköldkörteln och hypofysen. 

Ett verktyg för alla kvinnor som vill lära sig hantera livets alla faser och skapa ett liv fyllt att glädje och inspiration. HormonyYoga riktar sig till alla kvinnor i alla åldrar med eller utan symtom på hormonobalans. 

HormonyYoga har sitt ursprung i den tantriska yogatraditionen. Rörelserna och utformningen är inspirerad av Kundaliniyogan och Mediyogan som ursprungligen hette Medicinsk yoga. 

Fördelar med HormonyYoga

Bli Medlem idag!

Utforksa våra medlemskap och bli en del av vårt community!
Säg JA till dig själv och ta nästa steg mot ett liv i balans med livets cykler, din energi och flow.