Studion

MOON är en levande studio som bidrar till community, stöd och närvaro. Vår ambition är att studion ska ha sin egen vibe och att du ska komma hit för att du mår bra och blir sedd här. En plats att hitta andra som är på samma resa som du. 

I studion hittar du många olika aktörer, vissa som är verksamma här på heltid och andra som håller kurser eller behandlingar någon eller några gånger i veckan. Alla bidrar till din hälsa och välmående. Välkommen till oss!

Studio MOON Norrtälje

Studion ligger i ett charmigt rosa trähus med två plan på Sjötullsgatan 3 i Norrtälje. Det är ett mycket centralt läge i Norrtälje utmed gågata mellan Lilla torget och S/S Norrtelje invid nya hamnkvarteren. 

Entréplan består av en liten butik, en yogasal, ett massagerum/omklädningsrum och ett badrum (med dusch), övre plan består av väntrum, toalett, ett samtalsrum och två behandlingsrum.
Det finns också en liten innergård med gräsmatta.

Från och med januari 2024 huserar även MOON i grannlokalen och utökar med ytterligare ett behandlingsrum / mindre yogasal, väntrum och wc. 

Vi hyr ut samtalsrum, behandlingsrum och yogasalen till dig som söker lokal för att erbjuda dina tjänster eller hålla event / kurs / workshop. Kontakta oss så återkommer vi med tillgänglighet.

Bli en del av MOON

Vill du hålla space för dina kunder hos oss?
Nedan ser du två olika sätt för samarbete.

Space holder

Är du space holder och söker efter en plats att hålla dina klasser, kurser, workshops? Hos oss får du ta del av ett community med nyfikna själar, ett mysigt och högvibrerande space och hjälp med marknadsföring av dina erbjudanden. Kontakta oss om du vill hyra lokaler och bli en del av MOON.

 
Egenföretagare

Driver du eget inom hälsa och välmående? Vi hyr ut möblerat behandlingsrum på heltid, enstaka dagar eller för dig som vill hyra ex någon eller några fm eller em i veckan för att ta emot kunder. Varmt välkommen att höra av dig till oss för att komma och se på lokalerna.

 

Studion i Norrtälje

Vanliga frågor

Ha bekväma kläder som du kan röra dig fritt i på våra klasser. Går du på en strong flow yoga klass så bör du ha yogakläder som du kan svettas i. Vi yogar barfota så du behöver inte träningsskor. Du kan ha med dig en yogamatta om du har, annars finns det att låna i studion. Ät inget större mål precis innan. Kom gärna en stund innan så att du kan landa. Studion öppnar 15 min innan klassen börjar.

Du hittar en beskrivning av våra klasser genom att klicka på respektive klass under menyn klasser. Vi finns till hands för att hjälpa dig, kontakta oss eller kom in i studion så hjälper vi dig.

Om du är nyfiken att prova KAP ska du komma på en Öppen klass. Där håller KAP-facilitatorn en introduktion och en demonstration innan klassen startar så att du får veta mer om vad du kan förvänta dig och hur klassen går till. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av någon typ av praktik så KAP handlar om att slappna av och släppa taget. Du kan läsa mer under Klasser – KAP.