LFA Life Force Activation

LFA är en form av energiarbete som släpper på energetiska blockeringar i kroppen, aktiverar din livsenergi och bjuder in dig att hitta tillbaka till din sanna essens och oneness. 

Vad är LFA?

Life force activation är skapat för personer som är redo att dyka ner i en djup kontakt med sitt sanna och autentiska jag.

Under denna resa förkroppsligar vi vår kreativa livskraft samtidigt som vi utforskar medvetandetillstånd där vi får förståelse för verklighetens sanna natur. När du slappnar av och tar emot kommer din naturliga livskraft att flöda inom dig. De inre hinder som står i vägen för utvecklingen av högre medvetandetillstånd löses upp.

I denna upplevelse får du ett djupt möte med din sanna essens, med balans mellan grundning och expansion. Din uppgift är att släppa taget medan facilitatorn intuitivt berör olika punkter på din fysiska kropp och överför energi i harmoni med ditt energifält.

Fördelar med LFA

Vanliga frågor

Du ligger på en yogamatta. Musik spelas under sessionen och facilitatorn trycker på olika chakra eller meridianpunkter på din kropp. Det är allt som händer på utsidan. Vad som händer på insidan är en helt annan historia… och det är väldigt individuellt. Varje gång är anorlunda och energin byggs upp ju mer vi exponeras för den. 

Du kan uppleva:

  • Känslomässiga releaser
  • Fysiska rörelser, spänningar som släpper eller inspirerade rörelser (yoga, dans, mudras)
  • Visuella upplevelser, färger, bilder, astrala resor
  • Inre sensationer, pirrningar, värme/kyla, energi som strömmar i kroppen
  • Bliss-states, känslor av tacksamhet, kärlek, glädje
  • Meditativa tillstånd, oneness, non duality

Det bästa sättet att komma till en klass är med ett nyfiket beginners mind. Om du är känslig för energin har ingenting med erfarenhet att göra. Detta är en överföring där facilitatorn är en kanal för energin, det är inte en praktik. Allt du behöver göra är att slappna av och ha ett öppet sinne. Det handlar om att uppleva, inte kunna.

LFA erbjuds både som gruppklass och privata sessioner, både i studion och online. Det är upp till dig vad som känns mest bekvämt för dig. 

Är det första gången du går på en gruppsession så ska du välja en ”Öppen klass” då håller facilitatorn en introduktion i början av klassen.

Därefter kan du välja att testa en ”Go deeper klass” som är utan intro och demo och där vi kan gå djupare i energin tillsammans då alla som kommer är aktiverade. 

Vill du gå djupare ska du komma på ett helgretreat ”Weekend Immersion”. Det är en djupt transformerande process.

En LFA Non Dual Immersion är för dig som vill fördjupa dig ytterligare inom just överföringen av non duality.  

Open Class – 500 kr
Go Deeper – 500 kr
5-klippkort – 2250 kr

Online Open Class – 380 kr
5-klippkort Online – 1615 kr

Bli Medlem idag!

Utforksa våra medlemskap och bli en del av vårt community!
Säg JA till dig själv och ta nästa steg mot ett liv i balans med livets cykler, din energi och flow.