Space holder

Emelie M Wallmo

Yogalärare

Emelie började i Gymbranschen efter sin utbildning som hälsopedagog för ungefär 15 år sedan. Där arbetade hon bland annat som hälsocoach och personligtränare och höll olika pass inom pilates, Qi-gång och styrketräning. Efter ungefär 6 år fick hon nog av denna prestationsinriktade branschen och utbildade mig till grundlärare. Det är ungefär i denna tiden av livet som hon upptäcker yogan.

– ”Min kropp längtar efter något genuint och jag behövde tid för mig själv, en plats där kroppen fick återhämtning och suset och bruset i huvudet tog en paus. Jag ville inte prestera utan bara vara och det kunde jag på yogamattan”.

Jag är utbildad Virya yogalärare. Virya Yoga är en form av dynamisk hatha yoga där du med hjälp av de vanligaste asana positionerna få tillgång till hela kroppen. Panayama, solhälsningar och avslappning är alltid med.

”Jag vill inspirera vidare och och dela yogans fantastiska effekter som jag själv har upplevt och uppskattar. Jag vill bjuda in till prestationslös närvaro där du kan känna in dina behov. Du får landa på en trygg plats hitta kontakt med din kroppen och kanske upptäcka något nytt i dig själv. De klasser som jag skapar är framför allt för att hitta närvaro och känna efter i kroppen och uppmärksamma dina gränser.  Men det är inte på något sätt grav allvarligt utan det handlar om med att hitta tillbaka till din plats av lust och glädje där du bara kan vara närvarande och njuta.”