KAP Kundalini activation process

KAP är en form av energiarbete som släpper på energetiska blockeringar i kroppen, aktiverar din livsenergi och bjuder in dig att hitta tillbaka till din sanna essens och oneness. 

Vad är KAP?

KAP Kundalini Activation Process är en direkt energiöverföring av livskraft.

Det är en väldigt transformerande process som aktiverar kundalini energi och hjälper dig att landa i din sanna essens. Den ökar din intuition och du kan få lättare att stå i din kraft, tala din sanning och sätta kärleksfulla gränser för dig själv. Du kan också uppleva att du blir mindre fäst vid dina tankar och känslor och kan lättare leva livet i enkelhet och flow. Det är en praktik som handlar om att släppa taget och ge sig hän under klassen och ju mer du kan surrender desto mer kommer att hända – och det blir även lättare att surrender i livet.

Den här processen släpper upp energimässiga blockeringar och stagnerad energi och när energin inom dig rör sig fritt kan du lättare komma tillbaka till dig själv och oneness. Allt du behöver göra är att slappna av och ge dig hän. Surrender

Fördelar med KAP

Vanliga frågor

Du ligger på en yogamatta. Musik spelas under sessionen och facilitatorn trycker på olika chakra eller meridianpunkter på din kropp. Det är allt som händer på utsidan. Vad som händer på insidan är en helt annan historia… och det är väldigt individuellt. Varje gång är anorlunda och energin byggs upp ju mer vi exponeras för den. 

Du kan uppleva:

  • Känslomässiga releaser
  • Fysiska rörelser, spänningar som släpper eller inspirerade rörelser (yoga, dans, mudras)
  • Visuella upplevelser, färger, bilder, astrala resor
  • Inre sensationer, pirrningar, värme/kyla, energi som strömmar i kroppen
  • Bliss-states, känslor av tacksamhet, kärlek, glädje
  • Meditativa tillstånd, oneness, non duality

Det bästa sättet att komma till en klass är med ett nyfiket beginners mind. Om du är känslig för energin har ingenting med erfarenhet att göra. KAP är en överföring där facilitatorn är en kanal för energin, det är inte en praktik. Allt du behöver göra är att slappna av och ha ett öppet sinne. Det handlar om att uppleva, inte kunna.

KAP erbjuds både som gruppklass och privata sessioner, både i studion och online. Det är upp till dig vad som känns mest bekvämt för dig. 

Är det första gången du går på en gruppsession så ska du välja en ”Öppen klass” då håller facilitatorn en introduktion till KAP och en demo där du får se hur det kan gå till. 

Därefter kan du välja att testa en ”Go deeper klass” som är utan intro och demo och där vi kan gå djupare i energin tillsammans då alla som kommer är aktiverade. 

Vill du gå djupare ska du komma på ett helgretreat ”KAP Weekend Immersion” där vi gör 4 KAP-klasser under två dagar. Det är en djupt transformerande process och det djupaste du kan gå i KAP, förutom utbildningen till KAP-facilitator.

KAP Non Dual Immersion är för dig som vill fördjupa dig ytterligare. Det är ett helgretreat där vi gör 2 KAP-klasser första dagen och 2 Non dual sessioner andra dagen. KAP Non Dual Immersion ges av en KAP level 2 facilitator.

Open Class – 500 kr
Go Deeper – 500 kr
5-klippkort – 2250 kr

Online Open Class – 380 kr
5-klippkort Online – 1615 kr

Privat session 2500 kr
Privat session online 1800 kr
För mindre grupper och par, kontakta oss för pris.

KAP Weekend Immersion – 4500 kr

KAP Non Dual Weekend Immersion – 5500 kr

Bli Medlem idag!

Utforksa våra medlemskap och bli en del av vårt community!
Säg JA till dig själv och ta nästa steg mot ett liv i balans med livets cykler, din energi och flow.