Space holder

Mikaela

Yogalärare, massage- och spaterapeut, intuitiv healer

Mikaela började utforska yoga redan som 15 åring och har nu hållit yogaklasser i snart 10 år. Hon har gått utbildning och är certifierad i traditionell hathayoga (200h), yinyoga (100h) och yoga nidra (50h). Hon har även arbetat med massage och gett spabehandlingar i snart 15 år på bland annat Farris bad, Yasuragi, Sturebadet och Grand hotel. Under 2022 började hon även att utforska healing och jobbar idag med att ge intuitiva energibehandlingar.

År 2020 gick Mikaela en kurs i att aktivera sitt feminina ledarskap hos Lovisa Alsén där de djupdök i tantra och att hitta den feminina kraften med kroppen som utgångspunkt. Sen dess har Mikaela fortsatt i den banan och älskar att inspirera kvinnor att öppna upp och aktivera sin fulla kraft genom just kroppen.

Mikaela har mer och mer gått åt att hålla flödande, somatiskt utforskande yogaklasser – där fokus är på embodiement och att våga få kontakt med sin lekfullhet och sensualitet. Hon håller även cirklar och olika workshops och ceremonier som inriktar sig mot kvinnor. Hennes trygga och lekfulla energi skapar en varm och lugn känsla i rummen hon håller.

Född i Stockholm men bor nu på landet utanför Norrtälje i Riala med två barn och sin sambo. Det bästa hon vet är att gå i skogen, bada naken oavsett årstid, dansa, fotografera och odla.