Space holder

Pernilla

KAP-facilitator, yogalärare, Reiki healer, Simran Meditation facilitator

Pernilla är KAP-facilitator level 2, utbildad av Venant Wong, grundaren till KAP Kundalini Activation Process. Hon gick level 1 utbildningen i Costa Rica 2022 och level 2 i Portugal 2023. KAP kom in i hennes liv 2021 då hon nyligen också hade utbildat sig till yogalärare. Hon är idag certifierad yogalärare inom Vinyasa Ashtanga (200h), Yinyoga (50h) och Barnyoga. Pernilla arbetar även med andra energi-terapiformer och har gått Reiki (Level 2) och jobbar med intuitiv healing i en session som hon kallar Inner flow.

Hon älskar att hålla ett tryggt space i sina sessioner för andra att landa i sin sanna essens. Från den platsen vet kroppen själv hur den kan läka så där kan du heala dig själv. För att kunna guida klienter djupt i att utforska vårt sanna jag har Pernilla nyligen utbildats tillsammans med Navid Zargham, grundaren av Simran Meditation.

Pernilla är också mamma till tre och bor med sin familj i Skeppsdal. Hon är ett med naturen, med fåglarna, fiskarna, vattnet, solen och vinden. Hon är stillheten. Hon är livskraften som leker och dansar genom henne.